El sector esportiu ha celebrat una concentració dimecres 11 de novembre de 2020 a les 13 h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per reivindicar que l’Esport és un SERVEI ESSENCIAL i forma part de la solució per lluitar contra el coronavirus.

Federacions, clubs, empreses, gestors d’instal·lacions, l’esport universitari i els col·legis professionals han fet una crida a concentrar-se en una acció en la qual s’ha llegit un manifest per reivindicar que l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social. El sector té un pes econòmic en el PIB català del 2,1%. L’impacte de la pandèmia està sent demolidor i posa en perill d’extinció moltes entitats. A més, l’esport a Catalunya és segur, ho demostren les baixes xifres de contagis (només el 0,28% a tot l’estat), i s’està privant a la població d’accedir a la salut, doncs l’activitat física repercuteix directament en tenir un sistema immunològic més fort davant malalties com la COVID-19.

Més informacio ufec

Benet Muñoz , Xavi Cañada van assistir a una concentració de manifestació amb la Patty García com a voluntat interpreti. Des de la FESC els estem molt agraïts a Patty per la seva voluntat d’ajudar l’interpreti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veure més imagen: