FESC


PRESENTACIÓ

La Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC) és una entitat privada d’utilitat pública i d’interès públic inscrita en el registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya amb el num. 9277 i fundada el 1979. És una entitat acollida a la Llei 49/2002 d’entitats sense fins lucratius.

L’objectiu prioritari de la Federació és la promoció gestió i coordinació de la pràctica d’esports o modalitats esportives per a persones sordes que estiguin actualment reconeguts dins de l’ámbit de Catalunya o puguin ser-ho en el futur.


OBJECTIUS

  • Planificar, promoure, dirigir, reglamentar, coordinar, organitzar i encarregar-se de les activitats pròpies de totes les modalitats i disciplines esportives.
  • Lliurar llicències per poder participar en competicions oficials dins l’àmbit de Catalunya, les quals habilitaran per a les competicions estatals i internacional.
  • Promoure la formació i inscripció de jugadors, àrbitres, entrenadors i auxiliars.
  • Donar oportunitats a joves de la comunitat sorda per realitzar activitas esportives i d’oci per evitar les dificultats d’adaptació derivades de la sordesa vetllant tambè per la igualtat de gènere

A %d blogueros les gusta esto: