El dia 27 de març del 2023 s’ha celebrat la signatura del Conveni entre la Federació Catalana de Ciclisme i la Federació Esportiva de Sords de Catalunya.
L’acte ha tingut lloc a la sala David Moner de la UFEC.

D’una banda, el Sr. Joaquim Vilaplana, president de la FCC i de l’altra, el Sr. Santiago Poveda, president de la FESC amb la presència del President de la UFEC, Sr. Gerard Esteva com a testimoni, han signat el conveni que entra a vigor ja aquesta mateixa temporada. L’objectiu del conveni és unificar la llicència del ciclisme. Les persones sordes que tinguin llicència de ciclisme amb la FESC podran participar a les marxes organitzades pels Clubs de la FCC. També es podran inscriure al TOUR CICLISME – MTT de sords, la COPA Catalunya o el Campionat.

Agraïm al nostre Comitè de Ciclisme de la FESC, Sr. Tonet García (absent per un assumpte de treball) que impuls al seu torn, facilita que les persones sordes que estiguin a Clubs d’oients, puguin participar en les competicions.

És el primer conveni d’aquestes característiques que la FESC signa amb una federació d’oients. Aquest és el camí per seguir fer créixer l’esport sord i visibilitzar els esportistes que en formen part. Esperem que aquesta col·laboració duri molts anys i continuarem treballant.

Veure video:

https://www.facebook.com/reel/6080437475368068

 

https://www.facebook.com/reel/6080437475368068/?s=single_unit

 

Vuere imtages: