8.07.2023. III SETMANA CATALANA DE L’ESPORT (3 Part) FUTBOL SALA

Increïble partit de Futbol Sala entre les seleccions Catalanes i Belgues a les categories masculina i femenina. Quina meravella d’espectacle amb un pavelló immens i preciós a Granollers. Els aficionats van poder gaudir dels partits tant femení i masculí. Pel que fa a les noies, la inexperiència i la inactivitat de les catalanes va demostrar que necessiten tenir més preparació i les belgues amb la seva fortalesa física van guanyar per 7-3.

Pel que fa als nois, cal aplaudir de valent per haver demostrat la supermàcia catalana de futbol sala que els va derrotar per 13-3 a l’equip belga. Sorpresos per enorme qualitat i preparació de la selecció catalana els treu el barret per la increïble disciplina i organitzativa. En acabar es va lliurar uns obsequis d’agraïment per part de les dues seleccions i hi va haver un aperitiu per a tots els assistents.

Us oferim les fotografies de la festa. Gràcies a tots els assistents que van vibrar al costat de les dues seleccions i la FESC desitja un feliç estiu a tothom. També agraïm al Comite Organitzador per l’esforç i la feina a organitzar amb èxit en un dia tan especial i per últim un crit valent Visca Catalunya i Viva la FESC. Gràcies Bèlgica per estar amb nosaltres en aquesta bonica festa.

 

Fotografies:

III SETMANA CATALANA DE L’ESPORT, FUTBOL SALA