El dia 2 de juny de 2022 el president de la FESC Sr. Santi Poveda va tenir l’honor de lliurar la insígnia de plata pel reconeixement dels seus anys a l’expresident de la FESC, Sr. Benet Muñoz. El lliurament va ser juntament amb el director del Consell Català de l’Esport, el Sr. Aleix Villatoro. També hi va ser present autoritats catalanes com el vicepresident de la Generalitat Sr. Jordi Puigneró, el Regidor de l’Esport de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escude, el president de la UFEC Sr. l’esport Sr. Gerard Figueras i altres.

Abans de l’esdeveniment es va celebrar l’Assemblea General de la UFEC format per 71 federacions per aprovar els pressupostos del 2021 i el pla d’acció del 2022. Es plantegen nous projectes futurs per a l’esport federat català en què participarà activament l’esport sord.

Després de l´Assemblea es va celebrar l´acte de lliuraments d´insígnies de plata als 26 expresidents de federacions catalanes un rècord en la història de l´esport català.
Va ser un acte molt emotiu per recordar els presidents que han lluitat i treballat per i per a les federacions catalanes.

 

 

 

 

Veure imatges:

A %d blogueros les gusta esto: