A la ciutat de Lleida es va disputar el Campionat d’Espanya d’escacs per a sords, que servia també per a la concentració de tecnificació finalitzar avui. L’esdeveniment estava programat inicialment per 8 jugadors, però a ultima hora per la situació de l’Covid-19 es va reduir a 4 jugadors.
Va guanyar Emilio Martinez Hernandez d’el Club Esportiu de Sords de Lleida, que va complir el seu paper de favorit, aconseguint el títol nacional per primera vegada.
Gran sorpresa va ser el segon lloc de el mas longeu de tots els participants, Joan Solans, de l’C.E.S. Lleida que no va perdre cap partida, el tercer lloc va recaure a Andres Gonzalez, i el quart lloc per a Juan Pampalona que torna després de 20 anys inactiu.
En resum, encara que va ser un torneig de lliga de 4 jugadors, brillantor amb altura tècnica i va obrir el teló d’un nou cicle de futures concentracions que el responsable d’el comitè d’escacs de FEDS Alfredo Gómez, aposta per fomentar aquest tipus de reunions tècniques per millorar les habilitats i tècniques que exigeix ​​el joc-rei que servirà per a les futures competicions internacionals.
A l’acabar el torneig, el president de FEDS Antoni de la Rosa, felicito a tots els participants i a l’organització, i va agrair la col·laboració a FESC i el club esportiu de Lleida.

Font: FEDS

 

Veure imagen:

A %d blogueros les gusta esto: