El grup Amplifon de Gaes fa costat als esportistes catalans

L’Àrea Social de Gaes [Grup Amplifon] i la Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC) han signat aquest matí un conveni de col•laboració i patrocini.
Aquest acord ofereix beneficis per a tots els esportistes federats de la FESC i possibilitarà el seu accés a diferents serveis com a estudis audiològics i el foment de la cura preventiva d’audició.

El director de l’Àrea Social de Gaes, Obdulio Herrera, va assenyalar que “El compromís de col·laborar amb Federació perquè l’esport sigui més accessible i guanyar més visibilitat arribant a tota la societat” i “L’acord confirma la vocació social de GAES. Des de 2007 treballem per la millora de la salut auditiva de les persones”.

El president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC), Santiago Poveda, va destacar que aquesta nova etapa servirà per a explicar els objectius pels quals volen treballar donant nou impuls a l’esport dels sords i convertint a Catalunya en un referent de la promoció dels esportistes sords. “El benefici que aquest conveni pot aportar a tot el col·lectiu d’esportistes sords en anar de la mà d’una empresa líder en l’àmbit de l’audició”. Aquesta col·laboració (i estem segurs que aquest conveni) aportarà moltes oportunitats a la FESC, als seus esportistes i a totes les persones que formem part de la comunitat sorda.

(lescroniques.com)