39è CAMPIONAT ESPORTIU DE SORDS DE CATALUNYA

CLOENA DEL 39è CAMPIONAT ESPORTIU DE SORDS DE CATALUNYA

El dia 9 de juny de 2018 s’ha dut a terme el tancamente del 39è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya que s’ha estat celebrat al llarg d’aquestes úlrimes tres a la ciutat de Ripoll  des del dia 26 de maig de 2018.

Finalment, per tancar aquest 39è Campionat es va fer la Entrega de la bandera del Campionat a l’organitzador de la propera 40è edició per l’any 2019 al Federació Esportiva de Sords de Catalunya  Els modalitats esportives en general: futbol-sala, futbol, basket, tennis de taula, tennis, Padel, etc.

 

INAUGURACIÓ DEL 39è CAMPIONAT ESPORTIU DE SORDS DE CATALUNYA

Ja està en marxa el 39è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, amb seu principal a Ripoll. Fins el pròxim 9 de juny, diverses modalitats es posaran a la pràctica. En les dues primeres jornades de la competició, cites amb els escacs a la Sala Eudald Graells i la petanca a la Devesa del Pla. El Campionat es va inaugurar amb tota solemnitat amb una exposició retrospectiva sobre les 38 edicions anteriors i una projecció sobre la mateixa temàtica. Ponències des de l’Agrupació de Persones Sordes del Ripollès, el Club Esportiu de Sords de la comarca, l’ajuntament i la Federació catalana.

Veure video:

 

 

INAUGURACIÓ DEL 39è CAMPIONAT ESPORTIU DE SORDS DE CATALUNYA

Aquest dissabte dia 26 de maig de 2018 a les 11:00h tindra lloc la inauguració del 39è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya en Casal Civic i Cultural Eudald Graells, passeig Sant Joan, 1, 17500 Ripoll (Girona)
El mateix dia hauran els partits d’exhibició de les Seleccions Catalanes per a Sords:
A les 16:00h : Selecció Catalana de Futbol Sala vs C.F.S. RIPOLL
A les 18:00h: Selecció Catalana de Basquetbol (amb els Campions d’Europa sub-20) vs UE RIPOLL